ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Τατσόπουλος: Η παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Τσίπρα

tatsopoulos Μέσω facebook πέταξε τη «βόμβα» περί παραίτησης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Πέτρος Τατσόπουλος.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τατσόπουλος, σχολιάζοντας ένα επικριτικό για τον ίδιο κείμενο, ανέφερε σε σχόλιό του στο Facebook ότι έχει θέσει την παραίτησή του στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα.
«Κείμενα όπως το εν λόγω, καθώς και ανάλογες
δηλώσεις βουλευτών ή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, αληθινή ομοβροντία φίλιων πυρών, κατακλύζουν από το πρωί το Διαδίκτυο. Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη», έγραψε ο κ. Τατσόπουλος, προσθέτοντας πως «έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια».
«Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ», συμπλήρωσε.
Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε πως θα κρατήσει, ό,τι και να γίνει, την έδρα του, καθώς «είναι υπόλογος, βάσει Συντάγματος, πρώτα απέναντι στο λαό και έπειτα απέναντι στο κόμμα».
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν επιθυμεί να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα, γι' αυτό και έχει θέσει την παραίτησή του στη διακριτική ευχέρεια του κ. Τσίπρα. «Ακόμα και αν την κάνει αποδεκτή, θα μείνουμε φίλοι με τον Αλέξη Τσίπρα», συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται ότι τα «φίλια πυρά» που καταγγέλλει ο κ. Τατσόπουλος άρχισαν να εκτοξεύονται έπειτα από τη χθεσινή δήλωσή του περί ύπαρξης, εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ατόμων που βλέπουν με συμπάθεια τους τρομοκράτες.
Αιχμηρά ήταν τα σχόλια που ακολούθησαν, τόσο από τη Νέα Δημοκρατία, όσο και από βουλευτές και στελέχη της Κουμουνδούρου, όπως ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος και ο Γιάννης Μηλιός.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Διαμαντόπουλος έγραψε στο Facebook: «Είχα πει παλιότερα πως πρόκειται για μαλ...α ή προβοκάτορα, είχα φτάσει να τείνω προς το δεύτερο, μετά και από το αποψινό είμαι σίγουρος για το δεύτερο...».
Στο ίδιο ύφος ήταν και το σχόλιο του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού, ο οποίος τόνισε: «Η ανοχή και η κάλυψη απέναντι σε ανθρώπους που μας εκπροσωπούν στη βουλή πρέπει να λάβει τέλος. Με βαριά καρδιά και νου κυρίως τους υπερασπιστήκαμε για το γενικότερο καλό. Το γεγονός ότι δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρκετό. Έχουμε πολύ σοβαρότερα να κάνουμε από το να καλύπτουμε δημοσίως τα άστοχα και εκτός γραμμής πυροτεχνήματα».
http://www.newsbomb.gr/
http://www.newsbomb.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις