ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Τελικά δεν είναι κακή ιδέα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ…

Παρά το βεβαρημένο καθημερινώς πρόγραμμά του με εμφανίσεις σε τηλεπαράθυρα και τηλεφεγγίτες, ο τηλεμπουμπούκος Άδωνις, φεύγοντας από το ένα κανάλι και μέχρι να φτάσει στο άλλο, καθισμένος στο υπουργικό αυτοκίνητο ασχολείται με το iPAD  και τουϊτάρει. Έτσι, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter μας προτρέπει να μεταναστεύσουμε στο εξωτερικό σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.
Θλιβερό χιούμορ, από έναν θλιβερό πολιτικό.
Βρε κύριε Γεωργιάδη μας, δεν ντρέπεσαι να χλευάζεις τις πολλές
χιλιάδες των Ελλήνων που πήραν τα διαβατήριά τους και των ομματιών και μετανάστευσαν επί της δικής σου υπουργίας και συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζελαίων, σε αναζήτηση καλύτερης και αξιοπρεπούς ζωής και εργασίας. Και δεν μπορώ να μην αναφέρω, και τις περίπου τέσσερις χιλιάδες Ελλήνων που μετανάστευσαν οριστικά από τον μάταιο τούτο κόσμο, δίνοντας τέλος στη ζωή τους εξ αιτίας των πολιτικών που εφαρμόζετε εσύ και οι πάτρωνές σου.
Βρε κύριε μπουμπούκο μας, στο δηλώνω ξεκάθαρα πως δεν σκόπευα να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον έχω ψηφίσει ποτέ μέχρι τώρα, αλλά με βάζεις σε πειρασμό. Σκέφτομαι σοβαρά να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, κομμάτια να γίνει θα τον βοηθήσω και εγώ αφού αν τελικά κερδίσει θα πάρεις το διαβατήριό σου και θα φύγεις από την Ελλάδα, θα πας μετανάστης, μάλλον στην Γερμανία που τόσο αγαπάς, θαυμάζεις και υπηρετείς.
Μόνο που σε παρακαλώ κύριε Άδωνή μας μην μου τα γυρίσεις μετά τις εκλογές. Ξέρω ότι είσαι πολιτικός και η φάρα σας δεν έχει μπέσα όμως εσύ όπου σταθείς και όπου βρεθείς  λες ότι ο λόγος σου είναι συμβόλαιο και ελπίζω να τηρήσεις αυτά που λες και γράφεις.
ΥΓ. Ίσως στο ίδιο αεροπλάνο που θα σε πηγαίνει μετανάστη στη Γερμανία, βρεθεί και η τηλεοπτική παραγωγός, μοντέλο, πολιτικό στέλεχος κλπ, η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ που σε πρόλαβε και έγραψε πρώτη, εδώ και καιρό, στο Twitter, ότι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει από την Ελλάδα. Εμπρός λοιπόν, ΣΥΡΙΖΑ εγώ, μετανάστες εσύ και η Αφροδίτη. Με ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια…
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις