ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Ο σκύλος που πήγαινε στην εκκλησία

Ένας 12χρονος γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πήγαινε καθημερινά στη θεία λειτουργία σε μια εκκλησία του Σαν Ντονάτσι στην Ιταλία και καθόταν ήσυχα και υπομονετικά μπροστά στο ιερό.
Δεν βλέπεις κάθε ημέρα σκύλο σε εκκλησία, αλλά στην κωμόπολη Σαν Ντονάτσι στην Ιταλία (κοντά στο Μπρίντιζι), περίπου ένα χρόνο πριν, ένας 12χρονος γερμανικός ποιμενικός ονόματι Τόμι πήγαινε καθημερινά στη θεία λειτουργία και καθόταν υπομονετικά και ήσυχα μπροστά στο ιερό.
Ο λόγος που ο Τόμι πήγαινε στην εκκλησία σε καθημερινή βάση ήταν επειδή περίμενε τη γυναίκα που τον είχε μεγαλώσει, τη Μαρία, που είδε για τελευταία φορά εκεί. Γιατί στην εκκλησία του Σαν Ντονάτσι τελέστηκε η κηδεία της Μαρίας.
Ο Τόμι καθημερινά πήγαινε στην εκκλησία
περιμένοντας ήσυχα τη Μαρία να επιστρέψει. Κουλουριαζόταν μπροστά στο ιερό και περίμενε να την ξαναδεί.
Τελικά ο Τόμι ίσως να ξανασυναντήθηκε με την αφεντικίνα του, καθώς πέθανε το Φεβρουάριο του 2013, με την ιστορία να προκαλεί μεγάλη συγκίνηση στην Ιταλία και να γίνεται θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στα μεγάλα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα. Θα ‘λεγε κανείς ότι την αφοσίωση και την αγάπη που επιδεικνύουν ορισμένα ζώα συντροφιάς στα αφεντικά τους δεν την δείχνουν πολλοί άνθρωποι στους συνανθρώπους τους…
http://www.makeleio.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις