ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Αν βρείτε τον Ξηρό… θα βρείτε και τον μπελά σας!

Διαβάστε κι αυτό, γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
Όποιος βρει τον Χριστόδουλο Ξηρό θα πάρει 4.000.000 ευρώ. Μείον:
- Φ.Π.Α. 23%
- Φόρο Εισοδήματος 42%
- Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης 4%
- Φόρο μεγάλου πλούτου: 10%
Ίσον: 840.000 καθαρά
Ενημερώνονται οι επίδοξοι "πληροφοριοδότες" ότι θα πρέπει να μαζέψουν αποδείξεις από επιχειρήσεις ίσες με 25% του
εισοδήματος τους, δηλαδή 1.000.000 ευρώ.
Επίσης πρέπει να υπάρχει ενημερωμένο το ασφαλιστικό μητρώο των συνεργατών και να μην προϋπάρχουν οφειλές στην Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία και ΔΕΚΟ. Αν ο Ξηρός έχει ήδη διαφύγει στο εξωτερικό, τότε πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη δήλωση επέκτασης εργασιών στις χώρες της Ε.Ε. Για χώρες εκτός Ε.Ε. απαιτείται να προσκομίσει ο πληροφοριοδότης εγγραφή στα μητρώα της αντίστοιχης χώρας, καθώς και βεβαίωση παρακράτησης αναλογούντων φόρων.

Υ.Γ.: Το δημόσιο διατηρεί το δικαίωμα να σας καταβάλλει το ποσό των 4.000.000 όταν τα ταμειακά διαθέσιμα το επιτρέψουν με τόκο υπερημερίας 6%.
Αντίθετα, η καθυστέρηση στην καταβολή των προαναφερθέντων φόρων είναι κακούργημα, επισύρει ποινή φυλάκισης, πρόστιμα κατά περίπτωση από 1000 ευρώ και πάνω, ενώ επιπλέον χρεώνεται με τόκους υπερημερίας 8%.

(Με πήρε ο Χριστόδουλος Ξηρός τηλέφωνο και με απείλησε ότι αν δεν του δώσω 100.000 ευρώ θα πάρει την αστυνομία τηλέφωνο με το όνομα μου και θα τους αποκαλύψει τη θέση του!...)
http://laos-epea.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις