ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τρομοκρατήθηκαν οι τρομοκράτες...

Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας, ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara για την προετοιμασία της έκδοσης  του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη "συνωμοσία"  της 9/11,  “The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”.
Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί στο έργο του κατηγορεί την
κυβέρνηση Μπους: “Ο πραγματικός λόγος που η επίθεση ήταν επιτυχής, είναι λόγω μίας εσωτερικής στρατιωτικής δράσης και συντονισμένης εκπαίδευσης που προετοίμασε τους αεροπειρατές της πτήσης. Έχουμε δεκάδες έγγραφα που αποδεικνύουν 100% ότι αυτή η εκπαίδευση πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, Φλόριντα και την Αριζόνα 18 μήνες πριν από την επίθεση.”
Ο Marshall είπε ότι ήξερε πως το βιβλίο του θα προκαλέσει αντιδράσεις και ότι πολλοί θα στραφούν εναντίον του, ενώ είχε μιλήσει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
Τελικώς, φαίνεται ότι ο  Phillip Marshall έλεγε αλήθειες, αλλοιώς δεν εξηγείται η δολοφονία του ιδίου και των παιδιών του.
Σύμφωνα με έκθεση του σερίφη της κομητείας όπου διέμενε  ο Phillip Marshall και τα παιδιά του, η Macaila Marshall, 14 ετών, και ο Alex Marshall, 17 ετών,  βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους. Αιτία του θανάτου ήταν ένα ενιαίο τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι για όλους,  σύμφωνα με την γνωμάτευση του  ιατροδικαστή. Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε επίσης νεκρός από μια σφαίρα σε μια κρεβατοκάμαρα.
http://www.adiakritos.com/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις