ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Γαλλία: Στο 75% η φορολογία για εισοδήματα άνω του ενός εκατομμυρίου στη

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ επιβεβαίωσε σήμερα το σχέδιο φορολόγησης κατά 75% για τα πολύ υψηλά εισοδήματα άνω του ενός εκατ. ευρώ. Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για ένα εκατ. ευρώ ανά νοικοκυριό ή ανά άτομο.
Πρόκειται για μια δέσμευση που είχε αναλάβει πριν από την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας.
«Θα υπάρξουν εκκλήσεις για αλληλεγγύη, είναι φυσιολογικό τα πολύ υψηλά εισοδήματα να συνεισφέρουν περισσότερο», είπε στο περιθώριο επίσκεψης του σε εργοστάσιο εμφιάλωσης στο
Εβιάν.
Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Πιερ Μοσκοβισί διαβεβαίωσε ότι η υπόσχεση του προέδρου Φρανσουά Ολάντ για τη δημιουργία ενός φόρου της τάξης του 75% για τα εισοδήματα που ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως "θα τηρηθεί αυστηρά", διαψεύδοντας πληροφορίες που άφηναν να εννοηθεί ότι η γαλλική κυβέρνηση εγκαταλείπει το σχέδιο αυτό.
"Επεξεργαζόμαστε τους τεχνικούς όρους. Αυτή η δέσμευση του πρόεδρου θα τηρηθεί αυστηρά", είπε ο Γάλλος υπουργός μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο. Διευκρίνισε ότι ο φόρος αυτός θα περιληφθεί σε νομοσχέδιο που θα παρουσιαστεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στο υπουργικό συμβούλιο.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις