ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

Εδώ που τα λέμε, ευτυχώς που η φιλότεχνη Χίλαρυ είχε δικό της αυτοκίνητο, της Πρεσβείας εννοείται, και δεν χρειάστηκε να πάρει ταξί για να πάει στο αεροδρόμιο… Γιατί αλλιώς, για φαντασθείτε τι θα του έσερνε του Γιωργάκη του παμμέγιστου…..
Τολμούν λοιπόν τώρα να μιλούν εκεί στο ΠΑΣΟΚ, για υποκίνηση της απεργίας των ταξιτζήδων, από τον κ. Σαμαρά. Θα τους πιστέψω, ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΔΩ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ με τους ταξιτζήδες. Όμως δεν μπορώ να αμφισβητήσω την έντιμη, θαρραλέα και καταλυτική παρουσία του κ. Παπανδρέου σε διάφορες απεργίες και συλλαλητήρια πολλών κλάδων εργαζομένων. Τον παραδέχομαι τον ιό της Μαργαρίτας. Έβαζε μπροστά τα στήθια του σε κάθε συνδικαλιστική φιέστα για να στηρίξει τα δικαιώματα των εργαζομένων. Μέχρι και δακρυγόνα του έριξαν τα ΜΑΤ. Αλλά εκείνος στάθηκε βράχος. Όμως, όπως έστρωσε τότε, θα κοιμηθεί τώρα. Θαυμάστε λοιπόν πως έστρωσε :
Καλό ύπνο Γιώργο....
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις