ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

KELEPIR . AFERIM YORGO….

Με τον τίτλο" Κελεπούρι από τη γειτονική χώρα " , η εφημερίδα γράφει χαρακτηριστικά "η Ελλάδα που παλεύει με την οικονομική κρίση αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα. Έχει μπει πωλητήριο από λιμάνια μέχρι και στους αυτοκινητοδρόμους". Η τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ήδη τουρκικές εταιρείες ενδιαφέρονται να αγοράσουν ορισμένα από τα λιμάνια που θα βγουν προς πώληση. " Θα εξετάσουμε τους όρους της πώλησης και ίσως εντός 15 ημερών πάρουμε την απόφαση της επένδυσης στα λιμάνια.
Η Ελλάδα είναι δύσκολη αγορά, ίσως συνεργαστούμε με ελληνική εταιρεία" δηλώνει ο Νιχάτ Οζντεμίρ, διευθυντής της τουρκικής εταιρείας Limak που διαχειρίζεται πολλά τούρκικα λιμάνια. Η εταιρεία θα ενδιαφερθεί πιθανότατα για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις