ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ο πραγματικός ηγέτης

Αυτός είναι πραγματικός ηγέτης. Παραχώρησε την θέση του επειδή τα εμβόλια είναι λιγοστά, σε δύο εκπροσώπους "ευπαθών ομάδων", ώστε να έχουν αυτοί την "τιμή" να δοκιμάσουν το θαυματουργό εμβόλιο. 

Ωστόσο είχε πεί πριν λίγο καιρό: "Θα είμαι ο πρώτος που θα εμβολιστεί, όχι επειδή θέλω να ‘μαι ο πρώτος που θα προστατευτεί, αλλά ως σινιάλο ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά". (ΕΔΩ)           

Όμως, αποδεικνύοντας εμπράκτως την μεγαλοσύνη του αποφάσισε να "αποκαλύψει" τους δύο πρώτους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο στη χώρα μας. Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις δηλώσεις του στην αίθουσα διαχείρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στο Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού, αποκάλυψε πως οι δύο πρώτοι άνθρωποι στην Ελλάδα που θα κάνουν το εμβόλιο θα είναι μια νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος. (ΕΔΩ)

Δ.Μ.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις