ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Αχ! κύριε Πολάκη μας, σε μπελάδες τους έβαλες


 Ἐν ἀρχῇ ἦν Πολάκης. Επεσκέφθη μια ΜΕΘ στο     ΣΩΤΗΡΙΑ, που όμως... δεν υπήρχε. Το παράδειγμά του ακολούθησε η ναυαρχίδα της έγκυρης, ακομμάτιστης και αντικειμενικής ενημέρωσης, ο ΣΚΑΪ, με αυτοψία στην ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Σήμερα, τρίτο και καταϊδρωμένο το MEGA, μπήκε και αυτό στην εντατική,
στην ΜΕΘ του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ. Όμως η ΜΕΘ του Ασκληπιείου δέχτηκε και δεύτερη "επίσκεψη" σήμερα. Μόλις πριν λίγο, στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ αναγγέλθηκε με περισσή υπερηφάνεια ότι τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού, μπήκε και αυτό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Βούλας. 

Τι να πω;; Να πω ότι ντρέπομαι; Να πω ότι λυπάμαι; Τι νόημα έχει, όταν ακόμη και οι μονάδες εντατικής των νοσοκομείων, που είναι άβατο ακόμη και για τους συγγενείς των νοσηλευομένων σε αυτές, είναι διάπλατα ανοιχτές και μάλιστα δυο φορές την ημέρα σε τηλεοπτικά κανάλια, προς χάριν της διαστροφής που κάποιοι νομίζουν ότι πρόκειται για ενημέρωση.

Μα τότε καλά, τα άλλα «έγκυρα» κανάλια, ο ALPHA, o ANT1, το STAR, το OPEN, τι κάνουν;; Οι υπεύθυνοι αυτών των καναλιών τι κάνουν;; χαζεύουν;; Τόσες ΜΕΘ έχει η χώρα, γιατί δεν κάνουν και αυτά ένα σχετικό ρεπορτάζ ή έστω μια αυτοψία;; Δύο κανάλια δεν αρκούν για να επικρατήσει γενικευμένη ταραχή και ο απόλυτος πανικός στο τηλεοπτικό ποίμνιο!!

ΓΔ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις