ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

13 διαγγέλματα, σε 15 μήνες!!

Μέσα σε 15 μήνες, δηλαδή κατά την διάρκεια της θητείας του ως πρωθυπουργού της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει κάνει 13 διαγγέλματα. Η προσφιλής αυτή επικοινωνιακή τακτική, πέραν όλων των άλλων, είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία. Το κακό όμως με την φάμπρικα των διαγγελμάτων είναι ότι τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν έχουν φέρει κανένα θετικό αποτέλεσμα, αντιθέτως μάλιστα μαρτυρούν απόλυτο πανικό, γενικευμένη ταραχή, αλλά και φανερώνουν το πλήρες μπάχαλο που επικρατεί. Είναι βέβαιο ότι ο κορωνοϊός, το Ορούτς Ρέϊς, και η φθίνουσα πορεία της οικονομίας δεν αντιμετωπίζονται ούτε με διαγγέλματα ούτε με τηλεοπτικούς λιβανωτούς.

Είναι επίσης βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης, με το σημερινό δέκατο τρίτο και φαρμακερό διάγγελμά του, μας ανακοίνωσε ότι η χώρα μπαίνει σε lockdown, το οποίο όμως «δεν είναι ακριβώς lockdown», όπως επί λέξει είπε, και μου θύμισε την συμφωνία του Βερολίνου με τους Τούρκους, η οποία δεν ήταν ακριβώς συμφωνία, αλλά ήταν συμφωνία, προκαλώντας και πάλι στους πολίτες ανάμεικτα αισθήματα απορίας και θυμηδίας.

Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις