ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

Οι πολίτες δεν θα κυκλοφορούν, η γελοιότητα όμως;;

Πέρασαν σχεδόν δύο εβδομάδες από την εμφάνιση των πρώτων επιπτώσεων του κορωναϊού στην ζωή μας και ακόμη στα τηλεπαράθυρα των καναλιών οι παρελαύνοντες με εξαντλητικούς ρυθμούς εκατοντάδες ειδικοί και καθηγητές δεν έχουν διευκρινίσει αν θα πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια οι υγιείς πολίτες. 
Πέραν όμως αυτού, ο τάδε «διάσημος» καθηγητής και ο δείνα «πασίγνωστος» επιστήμονας χάνουν σε απόλυτο βαθμό την αξιοπιστία των λεγομένων όταν εμφανίζονται στα μεσοδιαστήματα μεταξύ διαφημίσεων αλλά και μέσω skype μεταδόσεων διάσημων ποδοσφαιριστών που επιδεικνύουν το ταλέντο τους με, ναι, μια τετράγωνη!!!! μπάλα ή ευειδών, πλην, φε, πλαστικοποιημένων μοντέλων που παρουσιάζουν τα μοναδικά τους προσόντα φορώντας μια πολύχρωμη ιατρική μάσκα. 
Τα κανάλια έφτασαν μάλιστα στο απόλυτο σημείο εξευτελισμού κάθε έννοιας "ενημέρωσης" ή και "προτύπων" για το όποιο μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι κυβερνώντες, με το να εμφανίζονται παρουσιαστές στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή άλλοι με γάντια και άλλοι χωρίς αυτά.
Μήπως λοιπόν θα πρέπει η Πολιτεία, παράλληλα με την γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας, να επιβάλλει και απαγόρευση της παρέλασης στους τηλεοπτικούς δέκτες των πάσης φύσεως «ειδικών» και μη, με την έννοια της συμμόρφωσης στις υποδείξεις των επισήμων ανακοινώσεων των αρμοδίων οργάνων της αλλά και του Π.Ο.Υ. και είναι βέβαιο πως κανείς δεν θα την "κατηγορήσει" για λογοκρισία.
C.T.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις