ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα στο ευρώ, να πεθάνει γρήγορα!

Δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με Παππά Κασιδιάρη και Μιχαλολιάκο.
Οι τύποι αυτοί είναι τα συμπτώματα του εθνικού μας  αδιεξόδου  στη γερμανική Ευρώπη.
Είναι τα σαπρόφυτα πάνω σε ένα νεκρό  σώμα. Είναι η κατάντια ενός συστήματος εξουσίας που μας ακύρωνε  ως λαό  για χρόνια. Αυτό τα  σαπρόφυτα  σήμερα τρέφονται από την καταστροφή του έθνος μας και γι αυτό όσο βαθαίνει η καταστροφή και σαπίζουμε αυτοί
ανεβαίνουν

Δεν μπορώ εγώ και δεν μπορεί κανείς να πείσει κανέναν για το πόσο λάθος είμαστε και που πάμε.
Δεν μπορώ να πείσω ότι ο  Φύσσας,  είναι η  “ελάχιστη κατανάλωση”!
H φτώχεια η ανέχεια και το 1.5 εκ άνεργοι είναι η “ελάχιστη κατανάλωση” που πληρωνει η χώρα για να παραμένουν οι μεγαλοαστοί μας  στο πάρτι της γερμανικής Ευρώπης.
Ίσως εγώ είμαι ο πνευματικά ανάπηρος μα δεν μπορώ να δω τον φασισμό ως λύση. Ίσως  πάλι να έχω λάθος που θεωρώ  που έχουμε μια ανάπηρη  πνευματική αστική τάξη που δεν παράγει τίποτα και δεν τολμά να δει την αλήθεια.
Μην γελιέται όμως κανείς κει στα ψηλά,  καθώς ισχύουν δυο πράγματα:
  • Όσο τα ΜΜΕ της διαπλοκής χτυπούν τον φασισμό, τόσο οι πολίτες που μισούν την διαπλοκή τον αγκαλιάζουν. Η Ακροδεξιά μπετονάρεται. Αυτόματα εκατοντάδες πολίτες γύρω μας  που ήταν χθες απαθείς μιλούν για την -έως χθες- ατιμωρησία, την διαπλοκή και την σιωπή των ΜΜΕ στα εγκλήματα των πολιτικών.  Στις μέρες μας δεν υπάρχουν αθώοι.
  • Κι όσο η κυβέρνηση σαμποτάρει και υπονομεύει ανοικτά την επομένη δημοκρατική κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο  υπονομεύει την ίδια Δημοκρατία και την λειτουργία της. Η χώρα ολισθαίνει στον φασισμό με πολίτες αηδιασμένους και φοβισμένους και για την επόμενη κυβέρνηση.
Αν είναι επιλογή σας εξηγήστε μου γιατί -το είπα ήδη πως- είμαι ο πνευματικά ανάπηρος που δεν μπορώ να δω τον φασισμό ως λύση.
Πείτε  το όμως  όμως αν είναι να πεθάνει η  Δημοκρατία και η  Ελλάδα  για να μείνετε στο ευρώ!
Πείτε  το ώστε να πεθάνει γρήγορα να μην υποφέρει και πονάει.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις