ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Θανάσης: Ο γενναίος σκύλος από την Ελευσίνα που η περιπέτεια του έγινε ταινία

Συγκλονίζει η περιπέτεια ενός αδέσποτου σκύλου, του Θανάση, ο οποίος έγινε μάρτυρας της δολοφονίας των ιδιοκτητών του, ενώ η ιστορία του έγινε ταινία και η περιπέτεια του αυτή έφτασε μέχρι το Al Jazeera.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Θανάσης
ήταν αρχικά αδέσποτος, μέχρι που τον υιοθέτησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από την Ελευσίνα και έζησε μαζί τους. Ομως η θαλπωρή δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ, αφού πριν από 5 χρόνια οι ιδιοκτήτες του δολοφονήθηκαν από διαρρήκτες. Επί τέσσερις ημέρες ο Θανάσης έμεινε κοντά στα νεκρά αφεντικά του, θρηνώντας.
Την Πέμπτη ημέρα κατάφερε με κάποιο τρόπο να βγει από το σπίτι και γαυγίζοντας τράβηξε την προσοχή των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές που βρήκαν τα πτώματα. Το σπίτι σφραγίστηκε και ο Θανάσης βρέθηκε ξανά στο δρόμο.
Η ιστορία του έγινε γνωστή από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και στη συνέχεια μεταδόθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Ολλανδίας και της Μεγάλης Βρετανίας, συγκινώντας το κοινό.
Ο Θανάσης, έγινε πρωταγωνιστής της ταινίας μικρού μήκους του Δημήτρη Σοφιανόπουλου και η κινηματογραφική ιστορία του έφτασε μέχρι την αγγλική έκδοση του ειδησεογραφικού δικτύου Al Jazeera!
Πιο πολύ από όλους όμως συγκινήθηκε η Τζούλια Φιλίππου, η οποία τον αναζήτησε και τον υιοθέτησε
http://www.iefimerida.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις