ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Επίδοξος αγοραστής της Ολυμπιακής, ο τραυματίας βιομήχανος στην Κομοτηνή

O ιδρυτής των εταιρειών Περιβαλλοντική ΑΤΕΒΕ και Helesi, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην αγορά ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης απορριμμάτων, Σάκης Ανδριανόπουλος, είναι ο άνθρωπος που νοσηλεύεται με τα πιο σοβαρά τραύματα-σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες-στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής. Ο τραυματίας είναι ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας.
Είχε εκδήλωσε ενδιαφέρον για την εξαγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Ο Σάκης Ανδριανόπουλος γεννήθηκε το 1961 στο
Αίγιο. Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Θανασούλια και έχουν δύο παιδιά, τον Πάρη και τη Μυρτώ. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός, απόφοιτος του ΕΜΠ.
Το διάστημα 1986-1992 δραστηριοποιήθηκε, ως ερευνητής, στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ, ενώ παράλληλα, κατά το διάστημα 1988-1991, ως μελετητής και σύμβουλος ΟΤΑ (Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης), αλλά και άλλων φορέων, αναπτύσσοντας έντονη ερευνητική και επιστημονική δραστηριότητα στον τομέα διαχείρισης απορριμμάτων.
Η ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση τον ωθεί, το 1990, στην ίδρυση, της Περιβαλλοντική ΑΤΕΒΕ, της οποίας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί η κατασκευή και εμπορία οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων και η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης απορριμμάτων.
Το 1997 ιδρύει την Helesi (Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ), της οποίας είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Το αντικείμενο της Helesi συνοψίζεται στην κατασκευή πλαστικών κάδων απορριμμάτων και άλλων πλαστικών προϊόντων injection, με βιομηχανικές μονάδες στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, στο Bradford Μ. Βρετανίας και στη Ν. Ιταλία (Pisticci, Matera).
Ο Σάκης Ανδριανόπουλος γίνεται ευρέως γνωστός, όταν μετά την ανακοίνωση της νεοσύστατης αεροπορικής εταιρείας Athens Airways -η οποία του ανήκει- ενδιαφέρθηκε για την αγορά της Ολυμπιακής Αεροπορίας χωρίς όμως αποτελέσματα.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις