ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

EEEEE!!! εσείς του "ΝΑΙ", "πάση θυσία ευρώ", ψηφίστε Λεβέντη

Καί όμως, υπάρχουν άνθρωποι, έλληνες ψηφοφόροι που σκέπτονται να ψηφίσουν Λεβέντη(κα). Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που ψήφισαν ΝΑΙ και όλοι όσοι επιμένουν στο "πάση θυσία ευρώ", δεν έχουν καλύτερη επιλογή, δεν θα βρουν πιό αυθεντική φωνή που να τους εκφράζει από εκείνη του Βασίλη Λεβέντη.
Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, ιδού η απόδειξη :

«Όποιος ψήφισε ΟΧΙ είναι αποτυχημένος πεινάλας ή λυσσασμένο σκυλί ή λιγούρι που ζηλεύει τους ευπόρους». Τάδε έφη Βασίλης Λεβέντης (https://www.youtube.com/watch?t=66&v=FgBOKjH0qcc), αρθρώνοντας ευγενή και πειστικό πολιτικό λόγο, επιχειρηματολογώντας υπέρ της παραμονής της Ελλάδος στο ευρώ. 
Όσοι πιστοί λοιπόν, προσέλθετε και αν πάλι δεν σας ικανοποιεί ο πρόεδρος ο Λεβέντης, υπάρχει πάντα ο έτερος πρόεδρος ο Σταύρος Ποταμάκης, για να σας εκπροσωπήσει επαξίως στην επομένη Βουλή των Ελλήνων.
Σε κάθε περίπτωση, το μόνο παρήγορο γεγονός είναι η εμφανής πλέον αγωνία των γερμανοδούλων και λοιπών εγκαθέτων του διαπλεκομένου συστήματος. Ευρισκόμενοι λοιπόν προ αδιεξόδου και  ένδειας πολιτικών προσώπων για να στηρίξουν με επιχειρήματα ή έστω απλώς με αξιοπρέπεια την υποταγή της χώρας στους Γερμανούς, είναι αναγκασμένοι να καταφεύγουν σε λύσεις απελπισίας επιστρατεύοντας για την εκλογική μάχη, πολιτικά ρετάλια, ιζήματα και κατιμάδες από τις τελευταίες εφεδρείες τους στο πολιτικό προσωπικό της χώρας. 
Δ.Μ

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορεί ο Λεβέντης να είναι υπέρ του ευρώ, όταν ό ίδιος αγοράζει πλάκες χρυσού;
Αβέρτα κουβέρτα!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις