ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Οι Γερμανοί ξανάρχονται… (οι τρομερές «συμπτώσεις»)

Γράφει ο Ιάκωβος Ποθητός
Ξαναζούμε δραματικές ιστορικές ημέρες του παρελθόντος.
Ο Γερμανικός άξονας, επιχειρεί για μια ακόμη φορά, να κυριαρχήσει στην Ευρώπη.
Αυτή τη φορά, η Γερμανία, δεν χρησιμοποιεί κανόνια, άρματα μάχης, αεροπορικούς βομβαρδισμούς.
Αυτή τη φορά, επιτίθεται χρησιμοποιώντας ως ισχυρό όπλο, την οικονομία.
Εκμεταλλευόμενη την συγνώμη των λαών, που μεγαλόκαρδα μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, παρά τα θύματα και τις καταστροφές που υπέστησαν από τους Ναζί, την στήριξαν οικονομικά, για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της, για να μη λιμοκτονήσει ο λαός της, απέκτησε βήμα – βήμα κι ασφαλώς με πρόγραμμα και μόχθο, μια ισχυρή οικονομία.
Αυτή τη συνθήκη, αυτή την ταπεινωτική ήττα, αποδεικνύεται

σήμερα, πως οι Γερμανοί δεν την ξέχασαν ποτέ. Και γι’ αυτό, έχουν εκδικητική συμπεριφορά απέναντι σε όλα εκείνα τα κράτη, που πολέμησαν στο πλευρό των συμμάχων, αλλά περισσότερο, σε εκείνους τους λαούς, που συνέχισαν να αντιστέκονται ακόμα κι όταν η γερμανική μπότα πάτησε τα εδάφη τους, άσχετα αν εκείνα τους βοήθησαν να σταθούν στα πόδια τους.
Δεν είναι εύκολο να ξεχάσεις μια ήττα. Ακόμη δυσκολότερο είναι να αποβάλεις την ιδέα του ισχυρού, την ψυχοσύνθεση του κατακτητή.
Κατάφερε να χτίσει η Γερμανία, όχι μόνο μια ισχυρή οικονομία, που όπως προαναφέρθηκε στηρίχθηκε στα κεφάλαια των νικητών συμμάχων, αλλά και να πετύχει να συγκεντρώσει γύρω της, όλους εκείνους που πίστευαν και πιστεύουν, πως υπηρετώντας τυφλά μια ισχυρή οικονομική δύναμη, θα μπορούν κι αυτοί να είναι οι εξουσιαστές του λαού τους, της πατρίδα τους.
Πειθήνια ανθρωπάκια, που συμπορεύονται στην όποια επιθυμία της Γερμανίας, είναι οι «ηγέτες» των άλλων χωρών. Κι αναρωτιέσαι αν με τέτοιους «ηγέτες» μπορούν να ελπίζουν για ένα καλύτερο αύριο οι λαοί της Ευρώπης. Που είναι το πολιτικό τους ανάστημα; Που είναι η πολιτική τους θέση, η ιδεολογία τους; Υπάρχει; Έχουν;
Σκληρά λόγια, μεγάλες αλήθειες.
Σε σοβαρά εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό, τα Ίμια, την Θράκη, οι «εταίροι» μας, όχι μόνο έκαναν το κορόιδο αλλά όπως διαπιστώνεται, συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα, άριστα με τους αντιπάλους της χώρας μας! Να χαρώ τέτοιους συμμάχους κι εταίρους!
Στο σοβαρό θέμα του χρέους, που παρουσιάστηκε το 2009, οι «εταίροι» αποφάσισαν να «σκοτώσουν» την Ελλάδα και τους Έλληνες, για να σώσουν την δική τους οικονομία, τις Τράπεζές τους. Αυτό, το έχουν ομολογήσει οι ίδιοι. Ομολόγησαν πως είναι ΑΝΗΘΙΚΟΙ!
Ας μην μας κουνάνε το δάκτυλο εκείνοι που ευεργετήθηκαν από την Ελλάδα γιατί με την στάση τους αυτή, επιβεβαιώνουν, πως σε τίποτα δεν έχουν αλλάξει από τότε που πίστευαν πως ανήκουν στην Αρεία φυλή.
Θα αναρωτηθεί κανείς, πως κατάφερε η Γερμανία να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και μάλιστα χωρίς να ρίξει ούτε μια ντουφεκιά!
Είναι απλό. Με την διαφθορά! Κατάφερε – δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο! – να διαφθείρει το πολιτικό μας σύστημα καθώς επίσης, να αποκτήσει τον έλεγχο ή την πρόσβαση σε σημαντικές επιχειρήσεις (όπως τα ΜΜΕ, τις τηλεπικοινωνίες κ.α.) καθώς επίσης να εξαγοράζει συνειδήσεις έναντι του όποιου τιμήματος. Κατάφερε έτσι σήμερα, στην Ελλάδα, μεγάλη μερίδα του πολιτικού συστήματος και του ντόπιου κατεστημένου της διαπλοκής, να υπακούουν στις εντολές της και να πολεμούν μέχρι εξοντώσεως, όποιον φέρνει στην Καγκελαρία.
Σήμερα η Γερμανία βρίσκει απέναντί της μια κυβέρνηση που ορθώνοντας το ανάστημά της, της φώναξε ένα ηχηρό ΟΧΙ!
Ο κατακτητής δεν δέχεται ποτέ την αντίρρηση ενός σκλάβου στις εντολές του. Απαιτεί τυφλή υποταγή!
Γι’ αυτό και ξεκίνησε έναν ανηλεή πόλεμο κατά της Ελληνικής κυβέρνησης.
Τραγικό είναι, ότι στο πλευρό της έχει τους μαυραγορίτες της κατοχής. Που πολεμούν λυσσαλέα την ελληνική κυβέρνηση, με μοναδικό στόχο να την γκρεμίσουν για να επανέλθουν εκείνοι, που για δεκαετίες καταλήστευσαν την Ελλάδα, εκείνους που ευθύνονται για την χρεοκοπία της χώρας.
Δεν πιστεύω στη Θεία Δίκη. Πιστεύω στις ανθρώπινες δυνάμεις, στα ανθρώπινα ιδανικά.
Γι’ αυτό πιθανολογώ, πως αν την Δευτέρα, δεν δούμε ένα άλλο πρόσωπο της Μέρκελ και του Σόιμπλε, έρχεται το τέλος της Γερμανικής κυριαρχίας, το τέλος της Ευρώπης.
Ήδη, το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων που βροντοφώναξε ο Αλέξης Τσίπρας, έχει ξεπεράσει τα σύνορά μας κι έχει ταξιδέψει σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε όλη τη γη. Και σαν γλυκιά αλλά ταυτόχρονα διεγερτική μουσική, χάιδεψε τα αυτιά των απλών ανθρώπων, που δεν θέλουν δυνάστες, δεν θέλουν τυράννους, απλά θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους.
Την Δευτέρα ξημερώνει μια καινούργια μέρα, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλη την Ευρώπη.
Κι αυτή η μέρα, σίγουρα προμηνύει, το τέλος του αυταρχισμού.
(Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι:
Σύμμαχοι της Γερμανίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν
Ιταλία, Ισπανία, Φινλανδία, Σλοβακία
ενώ ειδικές ομάδες σχηματίσθηκαν κι υπηρέτησαν την Βέρμαχτ από
Δανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Βέλγιο και Γαλλία)
Έχει κανείς κάποια απορία για όλα όσα συμβαίνουν;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις