ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Πληθώρα καλών νέων

Ποιος ήτο ο πρόγονος του αρχαίου όφεως; Περισσεύουν γυναίκες σε μια πόλη με Σπαλιάρα και Τατσόπουλο; Οι απαντήσεις εδώ!
1). Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος στην μνημονιακή Ελλάδα να βρεις τρόπο να εισάγεις ή να κατασκευάσεις καταστροφείς εγγράφων. Με τόσα μνημόνια που σκίζουν οι πρωθυπουργοί στην καθισιά τους δεν θα προλαβαίνεις την ζήτηση. Εναλλακτικά, αντί για μνημόνια τα θαυματουργά μηχανήματα μπορούν να καταστρέφουν προεκλογικά προγράμματα. Ξεκινούν με φόρα και καλές ελπίδες και
καταλήγουν φέιγ βολάν στα πόδια των Γιούνκερ της γειτονιάς.
2). Από τη μια ο Τατσόπουλος έχει καταναλώσει (ερωτικώς) τη μισή Αθήνα. Από την άλλη ο Σπαλιάρας δηλώνει ότι συγκρεβατώθηκε με 4.000 γυναίκες! Όπερ μεθερμηνευόμενον μια ταξιαρχία κυριών (πλήρους... επανδρώσεως) απασχολήθηκε σαρκικώς με τον σπαλιαρισμόν!
Ωστόσο, παρά την υπερδραστηριότητα Τατσόπουλου και του ανταγωνιστή του Σπαλιάρα, πάλι βλέπεις άνδρες εις τας Αθήνας να
συνοδεύονται από κυρίες και γυναικοπαρέες να κάνουν τις τσάρκες τους στις ρούγες. Συνεπώς, στην πατρίδα μας πρέπει να υπάρχει υπερπαραγωγή θηλέων. Πάντα περισσεύουν τα θηλυκά και είναι δυσεύρετοι οι άρρενες. Κι οι ταλαίπωροι εργώδεις εραστές κάνουν τις βάρδιες των υπολοίπων που λείπουν ή αδρανούν.
Μακέτο
3). Kepler-452b: Έτσι ονομάζεται ένας πλανήτης που μοιάζει με τον δικό μας και ενδέχεται να έχει ζωή! Αυτό δεν ανακοινώθηκε σε εκπομπή τηλεπωλήσεων βιβλίων με βιογραφίες Νεφιλίμ και οδηγίες επιβίωσης σε μεταπυρηνική εποχή. Το είπε η NASA και όλοι οι Έλληνες καταθέτες αναρωτιούνται αν προλαβαίνουν να στείλουν εκεί με έμβασμα τα 60ευρα που σηκώνουν κάθε μέρα (όσοι έχουν). Επίσης, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι Αμερικανοί που φοβούνται πεσιματική από τους Κεπλεριάνους (αν υπάρχουν), σκέφτονται να προβούν στην ίδρυση ΠΑΣΟΚ στον μακρινό πλανήτη ούτως ώστε να προλάβει να καταστραφεί ο πολιτισμός του πριν αρχίσουν να αποκτούν επεκτατικές βλέψεις.
4). Στη βορειοανατολική Βραζιλία ανακαλύφθηκε απολίθωμα σκελετού τετράποδου φιδιού! Είναι ο προπάτωρ της κυβέρνησης Σημίτη, έζησε πριν από 113 έως 126 εκατ. χρόνια και η επιστημονική ονομασία του είναι Tetrapodophis amplectus. Δεν είναι μακέτο τούτο το έργο!
http://adiavroxoi.blogspot.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις