ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Σενάρια διάσπασης στο «Ποτάμι»

Έντονη ανησυχία στους κύκλους του Ποταμιού έχει προκαλέσει η εξέλιξη της παραγγελίας των προεκλογικών σακιδίων για την οποία το μεγαλύτερο μέρος ευθύνης φέρει ο πρόεδρος του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης. Η αρχική απόφαση πάρθηκε λίγο πριν την αναχώρηση του προέδρου για τα Χανιά, όπου θα λάβει χώρο η προεκλογική του εκστρατεία, και περιελάμβανε συμφωνία με την εταιρία POLO για σακίδια μεγέθους medium με πτυσσόμενο φερμουάρ. Μάλιστα ο κ.Λυκούδης που προσχώρησε πρόσφατα, είχε δώσει δήλωση γεμάτη υπονοούμενα προ ημερών στον «Τ» λέγοντας λακωνικά:
« Πήγα με τη σωστή μεριά », με τις φήμες από τα εσωτερικά του κόμματος να αναφέρουν ότι ήταν ένθερμος υποστηρικτής της εταιρίας που επέλεξε ο κ.Θεοδωράκης.
Ωστόσο, λίγες μέρες μετά η υπόθεση πάγωσε μετά

απο μεγάλη αντιπαράθεση μερίδας υποψηφίων βουλευτών με παρακινητή τον Γιώργο Αμυρά και συνυποστηρικτές του, την Ζωή Αποστολοπούλου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο και τέλος τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη. Η αιτία του διχασμού είναι η επιλογή εταιρίας κατασκευής σακιδίων πλάτης καθώς οι παραπάνω υποψήφιοι που αναφέρθηκαν, διατηρούν άριστες σχέσεις με την εταιρία EASTPACK, μένοντας έκπληκτοι και προβληματισμένοι από την επιλογή του προέδρου, ενώ φυσικά εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους με ομαδική αποστολή sms.

Εν κατακλείδι αυτή τη στιγμή το Ποτάμι είναι ένα καζάνι που βράζει, ενώ οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα. Αυτή καλείται να λάβει ο πρόεδρος από τα Χανιά που πρέπει να βάλει τέλος σε ένα αιώνιο δίλημμα και μένει να δούμε αν τις επόμενες μέρες επιμείνει στην αρχική του απόφαση ή αν θα εισακουστούν οι φωνές των «ανταρτών της όχθης».
Τελάλης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις