ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Επιτέλους, έλαμψε η αλήθεια...

Όπως μας λένε από τα MEGAλοκανάλα σχετικά με την απόπειρα δωροδοκίας Χαϊκάλη, αλλά το φέρνουν σιγά-σιγά και με τρόπο,  στην πραγματικότητα συνέβη το εξής: ο άθλιος ηθοποιός Χαϊκάλης πλήρωσε τον Αποστολόπουλο, για να παίξει σε παράνομη βιντεοταινία υποδυόμενος τον μεσάζοντα!
Υπάρχει όμως πάντοτε ανοικτό
και το ενδεχόμενο, ο Πάνος Καμμένος να έβαλε τον μεσάζοντα Αποστολόπουλο (μιας και όπως μας λένε είναι "κολλητοί"), να προσεγγίσει τον Χαϊκάλη, να του προτείνει εκατομμύρια ευρώ έναντι της ψήφου του για να τον δοκιμάσει, να τον τσεκάρει αν είναι "καθαρός".
Άντε και καλά Χριστούγεννα....
Ζ.Ρ. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις