ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Πρόβλεψη για σεισμό στην Αμφίπολη;

Ποτάμι ρέουν καθημερινώς στα κανάλια οι ειδήσεις, οι «πληροφορίες»,  οι εκτιμήσεις, τα σχόλια για τον τύμβο στην Αμφίπολη. Μόνο  για σεισμό δεν έκαναν λόγο οι απανταχού ειδήμονες και μή. Κούφια να είναι η ώρα, αλλά με τέτοια γλωσσοφαγιά όλα να τα περιμένεις. 
Φαίνεται λοιπόν πως η ομάδα ΒΑΝ πρόβλεψε καταστροφικό σεισμό στην Αμφίπολη και ενημέρωσε σχετικώς τις αρμόδιες αρχές. 
Δεν το πιστεύετε;;; Στην φωτογραφία, βλέπετε την σχετική απόφαση του υπουργού κ. Ντινόπουλου, με την οποία χρηματοδοτείται ο δήμος Αμφίπολης, με ποσό 50.000 ευρώ για
την «πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες».
Υπάρχει όμως και μια άλλη εκδοχή για την χρηματοδότηση του δήμου Αμφίπολης, που εδράζεται σε με καθαρά τροϊκανές και μνημονιακές βάσεις. Ίσως οι «φίλοι και εταίροι» μας στην γερμανική (πρώην ευρωπαϊκή) ένωση να μην έχουν αφήσει ούτε δεκάρα στα ταμεία, εκτός από τα χρήματα εκείνα που χρειαζόμαστε για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, οπότε ο κ. Ντινόπουλος την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος, ενίσχυσε δια της πλαγίας οδού, και καλώς έπραξε, τον δήμο Αμφίπολης.
Αυτά προς το παρόν, και συνεχίζουμε ακάθεκτοι προς τα πεπρωμένα της φυλής, με οδηγούς την τρόϊκα και τους λοιπούς «φίλους» μας ανά την Γερμανώπη (πρώην Ευρώπη).
οπ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις