ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση-βιτριόλι...

Σε αντίθεση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος έβαλε θετικό πρόσημο στη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία, εμμέσως πλην σαφώς, αναφέρει ότι οι δυο τους... διαφώνησαν σε όλα.
Το "ζουμί" όμως στην ανακοίνωση του κ. Παπανδρέου, είναι η αναφορά (απλώς) στον Ευάγγελο Βενιζέλο, και μάλιστα δυο φορές.  Έτσι, σκέτο.  Χωρίς ένδειξη, μνεία ή έστω υποσημείωση, ότι πρόκειται περί του Προέδρου του Κινήματος, του Αντιπροέδρου
της Κυβερνήσεως, του Υπουργού Εξωτερικών ή έστω του διαδόχου του ιού...
Αν μη τι άλλο, βιτριολικό... Που σημαίνει ότι ο Γεωργάκις εφαρμόζει ομοιοπαθητικάς μεθόδους... 

Ιδού και η ανακοίνωση του ιού της Μαργαρίτας

«Οι απόψεις του Γιώργου Παπανδρέου, είναι γνωστές και διατυπωμένες κατ" επανάληψη δημοσίως – και για τη χώρα και για το Κίνημα.
Αυτές τις απόψεις και τις θέσεις διατύπωσε και στην συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Στη συνάντηση, έγινε αναλυτική συζήτηση και μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων για τα εθνικά θέματα και τις εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, η οποία ταλανίζεται από αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις.
Επίσης, αναλυτική συζήτηση έγινε και για την πορεία της χώρας και την υπό εξέλιξη διαπραγμάτευση, στη διάρκεια της οποίας ο Γιώργος Παπανδρέου, επανέλαβε τις απόψεις και τις θέσεις του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην απόλυτη ανάγκη μεταρρυθμίσεων με δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο, που έχει ανάγκη η χώρα και για να απαλλαγεί από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος, που μας οδήγησαν ένα βήμα πριν από μια εθνική τραγωδία και για να διασφαλιστεί ένα βιώσιμο μέλλον, απαλλαγμένο από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές.
Επισήμανε δε, ότι θα πρέπει να αποφεύγονται κινήσεις χωρίς σχέδιο, που αποδυναμώνουν τη θέση της χώρας, όπως συνέβη πρόσφατα και την εκθέτουν σε κινδύνους.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου, επανέλαβε τις ενστάσεις και διαφωνίες του, τόσο με επιλογές που έχουν γίνει, όσο και με τις διαδικασίες που ακολουθούνται για τη δημιουργία της ΔΗΠΑΡ, ενστάσεις και διαφωνίες που πηγάζουν από μια διαφορετική θεώρηση και αντίληψη για την αποστολή και το μέλλον του Κινήματος.
Την πρότασή του θα αποστείλει και γραπτώς προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο».
οπ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις