ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ας το κάνουμε όπως οι Γάλλοι

Ένα περιστατικό που διχάζει την κοινή γνώμη και πιθανόν θα ξύσει πληγές στη Γαλλία συνέβη στην όπερα του Παρισιού. Μια μουσουλμάνα παρακολουθούσε από την πρώτη σειρά την Τραβιάτα, φορώντας την παραδοσιακή μαντίλα niqab. Οι τραγουδιστές την εντόπισαν και αρνήθηκαν να συνεχίσουν την παράσταση εκτός αν την έβγαζε. Η μουσουλμάνα αρνήθηκε και οι άνδρες ασφαλείας την οδήγησαν στην έξοδο.
Στην Γαλλία, η απαγόρευση κάλυψης του

προσώπου δημοσίως, ισχύει από το 2011.
Όλα ξεκίνησαν όταν - στο τέλος της δεύτερης πράξης, ένας τραγουδιστής την εντόπισε, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο διευθυντής της Όπερας της Βαστίλλης, Ζαν-Φιλίπ Τιλέι, να παρακολουθεί φορώντας τη μαντίλα. Μερικοί από τους ηθοποιούς δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να συνεχίσουν την παράσταση εκτός εάν αφαιρέσε το κάλυμμα από το πρόσωπο της.

Ένας άνδρας ασφαλείας της Όπερας, πλησίασε την γυναίκα, την ενημέρωση ότι στη Γαλλία ισχύει η εν λόγω απαγόρευση και της ζήτησε να βγάλει τη μαντίλα αλλιώς να αποχωρήσει. Εκείνη αρνήθηκε και της ζήτησαν να βγει από την αίθουσα. «Ήταν δυσάρεστο να την αναγκάσουμε να αποχωρήσει. Αλλά υπήρξε παρανόηση του νόμου. Η κυρία, έπρεπε να σεβαστεί το νόμο ή να φύγει» δήλωσε ο κ. Τιλέι.
Το όνομα της γυναίκας δεν έγινε γνωστό, αλλά ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ευκατάστατη γυναίκα από τον αραβικό κόλπο που θέλησε να παρακολουθήσει την Τραβιάτα με έναν φίλο της.

Πηγή: DailyMail

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις