ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ακόμα και εσύ τέκνον Μαζιώτη;;

Τελικά, η προτροπή του Ν. Μαζιώτη, ο οποίος από τις φυλακές Διαβατών με κείμενό του που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, ζητά «να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος» ο Άδωνις, με προβλημάτισε σφόδρα. Είναι δυνατόν, σκέφτομαι, να έχει ανάγκη ο τηλεβουλευτής Άδωνις από το αβαντάρισμα ακόμη και του Μαζιώτη;; Αν είναι δυνατόν!!
Πάντως μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την «απειλή» Μαζιώτη, παρουσιάζει η δήλωση
της κυβερνητικής εκπροσώπου, Σοφίας Βούλτεψη, η οποία άδραξε την ευκαιρία και μας καθησύχασε λέγοντας  ότι «η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την απόπειρα τρομοκράτησης κατά του Αδ. Γεωργιάδη,  και τόνισε ότι η ευθεία απειλή κατά της ζωής του από τους τρομοκράτες δεν πρόκειται να κάμψει ούτε το φρόνημα, ούτε την κοινοβουλευτική δράση, τόσο του Αδ.Γεωργιάδη, όσο και οποιουδήποτε έλληνα βουλευτή. Έβαλε βεβαίως και το κερασάκι στην τούρτα λέγοντας ότι «ας αναλογιστούν οι πάντες τι σημαίνει για τη Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση έλληνα βουλευτή».
Κάνοντας μια πρόχειρη εκτίμηση για τις «παράπλευρες απώλειες» από το περιστατικό, εκτιμώ ότι στην χειρότερη περίπτωση θα διπλασιαστεί ο χρόνος τηλεοπτικής έκθεσης και τηλεπαραθύρωσης του Αδώνιδος, με ό,τι τούτο συνεπάγεται για την αισθητική και την νοημοσύνη μας. Παράλληλα, η καλλιπάρειος Σοφία, με το να μας καλεί να αναλογιστούμε τι σημαίνει  για την Δημοκρατία μας η πολιτική στοχοποίηση έλληνα βουλευτή, επιχειρεί  να μας διακόψει από τις θλιβερές καθημερινές σκέψεις και τον  προβληματισμό του τι σημαίνει για την Δημοκρατία μας η οικονομική στοχοποίηση των Ελλήνων πολιτών, η ανεργία, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, και οι καθημερινές αυτοκτονίες των συμπολιτών μας, η διακυβέρνηση με πράξεις νομοθετικού περιεχόμενου ερήμην της Βουλής, και πολλά πολλά άλλα αντισυνταγματικά καπρίτσια τύπου ΕΝΦΙΑ.
Αχ βρε Νίκο Μαζιώτη, ακόμα και εσύ αβαντάρεις τον Άδωνι, ακόμα και εσύ τέκνον Μαζιώτη;;
Αχ βρε Νίκο Μαζιώτη, σε τι μπελάδες μας βάζεις.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις