ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Δεν θέλουν μόνον τα λεφτά τους, θέλουν κυρίως τα λεφτά μας…

Υποσχέθηκε ο Τσίπρας, έξοδο από τα μνημόνια με διαπραγματεύσεις. 
Έσπευσε ο Σαμαράς, φοβούμενος τις επερχόμενες εκλογές και άρχισε να σχίζει τα μνημόνια ενώ δήλωσε στο ΔΝΤ ότι δεν το έχουμε πλέον ανάγκη. 
Οι «εταίροι» μας όμως, επειδή δεν θέλουν μόνο τα χρήματά τους αλλά κυρίως τα χρήματά μας, πυροβόλησαν την άοπλη Ελλάδα, όπως έκαναν άλλωστε και στον
παγκόσμιο πόλεμο, ανέβασαν τα spread, βούλιαξαν το ελληνικό χρηματιστήριο που το ελέγχουν σε ποσοστό 70% περίπου και μας λένε ότι τώρα θέλετε δεν θέλετε θα σας δώσουμε και άλλο δάνειο με νέο μνημόνιο.
Έτσι οι δανειστές μας πιστεύουν ότι τρομοκρατούν τους Έλληνες για να κάτσουν στα αυγά τους και να μην ζητούν εκλογές και άλλες πολιτικές λύσεις με ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα. Παράλληλα κόβουν τον «τσαμπουκά» στην ελληνική κυβέρνηση να ζητάει έξοδο από το ΔΝΤ και τα μνημόνια.
Είναι λοιπόν προφανές ότι οι «εταίροι» μας και δανειστές μας δεν θέλουν μόνον να πάρουν πίσω τα λεφτά τους αλλά κυρίως θέλουν και τα λεφτά μας, τον πλούτο της χώρας μας.
Παράλληλα, η συγκυβέρνηση κατηγορεί το Τσίπρα για την άνοδο των spread και την καταβαράθρωση του χρηματιστηρίου, ενώ ετοιμάζεται να κλείσει στην φυλακή και τους 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε όταν έλθει η ώρα για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας να εφαρμόσει το σχέδιο Βενιζέλου και να εκλεγεί πρόεδρος με 169 ψήφους.
Λύσεις όμως υπάρχουν, από την απειλή για έξοδο από την ευρωζώνη μέχρι και την πραγματοποίησή της. Εμείς δεν έχουμε πλέον να χάσουμε πολλά, εκείνοι όμως θα τα χάσουν όλα, σε μια στιγμή μάλιστα που η ευρωζώνη κινδυνεύει με κατάρρευση λόγω των πολιτικών δημοσιονομικής πειθαρχίας και λιτότητας.
Άντε όμως να τα καταλάβουν αυτά όσοι ενημερώνονται από ΤΑ ΝΕΑ, το ΕΘΝΟΣ και το MEGA, και ψυχαγωγούνται με τον Σουλεϊμάν και τα λοιπά τουρκικά σήριαλ.
Δ.Μ.   

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις