ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η κυβέρνηση αδυνατεί να βρει τους 180 και τα φορτώνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η προπαγάνδα του συστήματος, θα μας τρελάνει εντελώς. Μας λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συγκεντρώσει τους 120 βουλευτές, προκειμένου να μπλοκάρει την εκλογή ΠτΔ. Η αλήθεια είναι διαφορετική. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκεντρώσει τους 180. Αυτή είναι υποχρεωμένη να βρει τους
180.
Και αυτή την αδυναμία της, η κυβέρνηση την φορτώνει επικοινωνιακά στον ΣΥΡΙΖΑ ως δική του προσπάθεια να συγκεντρώσει 120 βουλευτές εναντίον της εκλογής του ΠτΔ και να προκαλέσει αστάθεια στη χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, αντιλαμβάνεται αυτήν την επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, αλλά την ανέχεται γιατί τον συμφέρει. Τον συμφέρει επικοινωνιακά να εμφανίζεται ως η ισχυρή ανερχόμενη δύναμη που μπλοκάρει την κυβέρνηση.
Είναι απλά ένα παιχνίδι προπαγάνδας. Η μόνη πραγματικότητα πίσω από όλα αυτά, είναι ο ωμός υπολογισμός των βουλευτών για το τι από τα δύο τους συμφέρει, προκειμένου να επιτύχουν πολιτική επιβίωση και συνέχιση της απόλαυσης των παχυλών μισθών τους, των προνομίων τους και της εξουσίας τους, που έχουν αρπάξει (θεσμικά είναι αλήθεια) από τους ανήμπορους πολίτες.
Πέτρος Χασάπης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις