ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Εισβολή εξωγήινων στη Γη!

Αριθμοσόφε αναγνώστη πόσο έχουμε σήμερα; 7η ημέρα του εβδόμου μήνα του έτους 2014. Αν διαιρέσεις το 14 με το 2 πόσο πάει; Επτά. Ημέρα σημαδιακή!
Κανονικά, σήμερα έχει τα γήινα γενέθλιά του ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου. Σαν σήμερα το 1947 (1+9+4+7=21. Άθροισμα που ισούται με το 7 Χ 3) εντοπίστηκε το περιβόητο ΑΤΙΑ στην περιοχή Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού. Και στο παρελθόν η στήλη έχει αναφερθεί στην πιθανή
εξωγήινη καταγωγή του εργώδους αποδομητή αλλά μια σειρά πειραμάτων στον επιταχυντή φεσονίων της πασοκάρας τείνει να αποδείξει το υπεργαλαξιακό διαβατήριο του κατά κόσμον Γιωργάκη, οριστικά και αμετάκλητα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που αντλήθηκαν από τα... Ακασικά Αρχεία, παλιά φύλλα της εφημερίδας Εξόρμηση, στοχασμούς του Γιώργου Πεταλωτή, οι οποίοι ουδέποτε αποτυπώθηκαν σε χαρτί αλλά και αποδείξεις από σουσάδικα που είχαν γραφτεί σε ακατάληπτη γλώσσα, ο πρώην πρωθυπουργός συνετρίβη στον πλανήτη μας την 7η Ιουλίου 1947, διαπράττοντας ένα ασύλληπτων διαστάσεων σφάλμα στον προορισμό του. Ο ΓΑΠ της καρδιάς μας κατευθυνόταν από το άστρο HD 140283, το οποίο βρίσκεται στον γαλαξία NGC 6872 (μια ανάσα δρόμος από τη Γη, μόλις 212 εκατομμύρια έτη φωτός η απόσταση που μας χωρίζει), σ’ έναν πλανήτη στον γαλαξία zb_GND_5296 (απόσταση από Γη = 13 δισεκατομμύρια έτη φωτός). 



Σούπερ νόβα

Ο κατά τα φαινόμενα άνθρωπος, αλλά κατ’ ουσίαν ούφατο, (για τον Παπανδρέου μιλάμε τώρα) που μας έμπλεξε με το ΔΝΤ έκανε συχνά αυτή τη διαδρομή. Αν κατοικείς στο αστέρι HD 140283 και θέλεις να πετάξεις σκουπίδια σε κάδο ανακύκλωσης πρέπει να καβαλήσεις διαστημόπλοιο και να φτάσεις μέχρι τον γαλαξία zb_GND_5296. Η κατάσταση είναι τόσο χάλια με την οικολογία σ’ αυτές τις γωνιές του σύμπαντος διότι εκεί, στην τοπική αυτοδιοίκηση, πρωταγωνιστούν αυθεντικές εκδοχές του Καμίνη – και λέμε αυθεντικές εκδοχές διότι ο δικός μας Καμίνης είναι κυβερνομηχανή που δουλεύει με μπαταρίες. Όπως είναι διαγαλαξιακώς γνωστό, ο γήινος Καμίνης είναι κλώνος μιας ελαττωματικής παρτίδας από παιδικές κούκλες που κυκλοφόρησαν για ένα φεγγάρι στον αστέρα Μπελτεγκέζ (αστερισμός Ωρίωνα, απόσταση 640 ετών φωτός από Γη). 
Ο Γιώργος, που λέτε, έκανε ένα τοσοδούλι λαθάκι στον υπολογισμό της τροχιάς του αστροπλοίου του και αντί για τον κάδο ανακύκλωσης στον γαλαξία zb_GND_5296 βρέθηκε να κουντράει στο Ρόσγουελ, αφού πρώτα έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο γκελ στη Δαλαμανάρα Αργολίδας. 
Η συνέχεια της διαστρικής Οδύσσειας του πολιτικού σούπερ νόβα (όχι του «γαργάλατα» αλλά του Τζέφρυ), αύριο. 
http://adiavroxoi.blogspot.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις