ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ύπουλο χτύπημα της Αργεντινής στους …Πρετεντέρηδες!

Υπέγραψε δάνειο 7,5 δις και σουάπ 11 δις με την Κίνα.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ψυχάρης με τον κυρ Μπάμπη, ψεκάζονται από το πρωί εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Επενδυτικό δάνειο – μαμούθ με την Κίνα σύναψε η Αργεντινή, όπως ανακοινώθηκε μετά την συνάντηση της προέδρου C. Fernandez και του Κινέζου ομολόγου της και προέδρου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας Xi Jinping.
Συγκεκριμένα η Κίνα θα εκταμιεύσει 4,7 δις δολάρια για επενδύσεις στην ενέργεια, ενώ παράλληλα το Πεκίνο εκχώρησε τριετές σουάπ σε παράταση υφιστάμενου, ύψους 11 δις δολαρίων.
Όλα αυτά την στιγμή που η Αργεντινή είχε
αποκλειστεί από τις αγορές μετά την άρνηση της να πληρώσει τα ακούρευτα ομόλογα των “κοράκων” του ΔΝΤ, που βέβαια όπως έγινε και με την Ελλάδα, τα είχαν αγοράσει πολύ χαμηλότερα από την αξία τους.
Τα χρήματα θα κατευθυνθούν άμεσα σε επενδύσεις υποδομής με δυο υδροηλεκτρικά φράγματα στην Παταγονία, δυνατότητας 1740 μεγαβάτ, ιδιοκτησίας της κρατικής εταιρείας ενέργειας. Που επανακρατικοποιήθηκε μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ από την χώρα.
Την ίδια στιγμή, φαντάζουν κωμικά τα εκβιαστικά δημοσιεύματα σε όλον τον πλανήτη αλλά και στην Ελλάδα, από διεφθαρμένα ΜΜΕ, τα οποία προεξοφλούσαν την χρεοκοπία της Αργεντινής επειδή δεν δεχόταν να πληρώσει τους διεθνείς απατεώνες.
Η όλη εξέλιξη βέβαια είναι απολύτως φυσιολογική, απλώς η έμμισθη προπαγάνδα οικονομικά αναλφάβητων και χυδαίων δημοσιογράφων στην Ελλάδα, αποσκοπεί ακριβώς στο να φαίνεται η μνημονιακή παράνοια ως μονόδρομος. Ακριβώς επειδή είναι εξαιρετικά επικερδής γι’ αυτούς που την επέβαλλαν. Ο Ελληνικός λαός πάντως οφείλει επιτέλους να αντισταθεί στην ληστεία της προσωπικής αλλά και δημόσιας περιουσίας, αποβάλλοντας τα ενοχικά σύνδρομα από τα αγράμματα παπαγαλάκια των κερδοσκόπων.
http://olympia.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις