ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 27 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, επελέγη από τον πρωθυπουργό να είναι ο νέος επίτροπος της Ελλάδος στην ευρωπαϊκή ένωση.
Ο κ. Αβραμόπουλος πρώην πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθερων Πολιτών (ΚΕΠ), εξετόπισε την υποψηφία για το ίδιο αξίωμα κ. Ντόρα Μπακογιάννη,  πρώην πρόεδρο του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία, (ΔΗ.ΣΥ.), ύστερα από απόφαση του κ. Αντώνη  Σαμαρά, πρώην προέδρου  της Πολιτικής Άνοιξης, (ΠΟΛ.ΑΝ). 
Στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι η παράφραση της λαϊκής ρήσης : τρείς
γάϊδαροι μαλώνανε στον ξένο αχυρώνα της Νέας Δημοκρατίας.

Όμως, ενός κακού μύρια έπονται…

Την έδρα του κ. Αβραμόπουλου, στην Βουλή,  καταλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης, πρώην βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. και μέχρι τούδε  πρώτος επιλαχών στην Α΄ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία.

Η ταπείνωση και ο εξευτελισμός των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας,  του κ. Πλεύρη και αναπόδραστα του ιδίου βεβαίως βεβαίως, θα είναι το βάλσαμο της εκδίκησης του ΠΑΣΟΚ και των «λοιπών προοδευτικών δυνάμεων» όταν θα έρθει η ώρα να ψηφιστεί στην Βουλή η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και το αντιρατσιστικό.

Όσο για τη κ. Ντόρα, μπαρούτι μου μυρίζει η συνέχεια…


--- Χρειάστηκε να πεθάνουν καμπόσοι από το κρύο και τις αναθυμιάσεις από τα μαγκάλια, χρειάστηκε να μειωθεί δραματικά η κατανάλωση του πετρελαίου θέρμανσης, χρειάστηκε να μειωθούν σημαντικά τα έσοδα από την φορολόγηση του πετρελαίου, χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια, για να παραδεχτούν εκεί στο υπουργείο Οικονομικών ότι το μέτρο της υψηλής φορολογίας   του πετρελαίου θέρμανσης «απέτυχε». Έτσι τουλάχιστον είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Δεν ξέρω αν ο λόγος της τρίχρονης καθυστέρησης για την ομολογία από τους εγκεφάλους  του υπουργείου Οικονομικών της αποτυχίας του μέτρου,  οφείλεται σε μειωμένη αντίληψη,  βραδύνοια, αδιαφορία ή μήπως στην εμφανή δουλικότητα απέναντι στην τρόϊκα.

Πάντως να δείτε ότι δεν πρόκειται να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, απλώς κουβέντα να γίνεται να την παρακολουθούν οι τηλεοπτικώς λοβοτομημένοι Έλληνες.

--- Στην Μύκονο, (που αλλού;), τραγούδησε η Κοντσίτα με την Άννα Βίσση. Το εισιτήριο κόστιζε 450 ευρώ, και διάφοροι μόδιστροι, κομμωτές και λοιπές εκπρόσωποι του ανδρικού στοιχείου βρίσκονταν στα πρώτα τραπέζια υπό το άγρυπνο βλέμμα του κ. Ηλία Ψινάκη….

Μην παραπονιέστε λοιπόν για όσα γίνονται στον τόπο. Τουλάχιστον την Κοντσίτα και την Βίσση δεν τις ψηφίζουμε, μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν, εμείς να διασκεδάζουμε ή να κλαίμε με τα χάλια τους. Όμως τους πολιτικούς, και τους ψηφίζουμε, και κάνουν ό, τι γουστάρει στην τρόϊκα, και δεν διασκεδάζουμε, αντιθέτως κλαίμε με τα χάλια μας…
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις