ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 10 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Άρχισαν πάλι, δειλά-δειλά, να δημοσιεύονται οι πρώτες μετεκλογικές δημοσκοπήσεις. Έτσι, δημοσκόπηση της MRB που διενεργήθηκε για το real.gr από τις 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου δίνει προβάδισμα στο ΣΥΡΙΖΑ με 1,7% έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή και ακολουθούν το Ποτάμι και η Ελιά.
Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν:
  • ΣΥΡΙΖΑ 21,5%
  • Ν.Δ. 19,8%
  • Χρυσή Αυγή 8,5%
  • Το Ποτάμι 6,7%
  • Ελιά 6,3%
  • ΚΚΕ 5,1%
  • Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,8%
  • ΔΗΜΑΡ 1,3%
  • «Αλλο Κόμμα» 7,1%
  • «Αδιευκρίνιστη Ψήφος» 19,9%
Εκλογές μυρίζουν και πάλι τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Διαφορά «στήθος με
στήθος», το Ποτάμι διαρκώς φουσκώνει, η Ελιά μαραίνεται, και για προσέξτε ότι το ΠΑΣΟΚ πάει, χάθηκε, δεν υπάρχει πλέον. Παρ’ όλα ταύτα όμως βρίσκεται στην κυβέρνηση. Η αόρατη δύναμη, κάτι σαν το Αζαξ…


--- Παρά την εισαγγελική εισήγηση σύμφωνα με την οποία η υπόθεση με κατηγορούμενους τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, καθώς και άλλα δύο στελέχη της Αρχής, για παραποίηση-φούσκωμα του ελλείμματος της χώρας μας, θα έπρεπε να τεθεί στο αρχείο, το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η 5η ειδική ανακρίτρια Ελένη Πεδιαδίτη έκλεισε την υπόθεση με τυπικές κλήσεις, ωστόσο στη συνέχεια μία σειρά καταγγελιών της βασικής μάρτυρος Ζωής Γεωργαντά για αντιδικονομικές ενέργειες είχε σαν αποτέλεσμα την πειθαρχική δίωξη της δικαστικής λειτουργού από τον Άρειο Πάγο.
Είναι επιβεβλημένο, η Δικαιοσύνη να βγάλει το μαντήλι από τα μάτια της, να αφήσει την ζυγαριά που βαστάει στο ένα χέρι, να αδράξει ένα ρόπαλο και να αρχίσει να ανοίγει τα κεφάλια όλων εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στο τέλμα και στα νύχια των αρπαχτικών της χρηματιστηριακής αγοράς.


--- Στην φυλακή και ο Ηλίας Κασιδιάρης επειδή βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα του μια καραμπίνα που κατείχε νομίμως ο πατέρας του και ένα όπλο σκοποβολής που κατείχε ο ίδιος νομίμως από το 2000.
Βρε Ηλία μου, εσύ και υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής υπογράψατε το αίτημα για το δημοψήφισμα και βοηθήσατε να συγκεντρωθούν 127 υπογραφές. Δεν είναι λοιπόν διόλου περίεργο το ότι κατέληξες στον Κορυδαλλό. Το περίεργο είναι ότι οι «δημοκράτες» της ΔΗΜΑΡ θέλουν να αποσύρουν τις υπογραφές τους από το αίτημα έτσι ώστε να μην συγκεντρωθεί ο αριθμός των 120 βουλευτών που απαιτείται για να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή, επειδή όπως λένε δεν «ανέχονται» να είναι δίπλα-δίπλα οι δικές σας υπογραφές με τις δικές τους.
Δυστυχώς Ηλία μου, στην Ελλάδα η δημοκρατία δεν είναι ο κανόνας αλλά η εξαίρεση. 
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις