ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 1η Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Οδηγήθηκε στην αρμόδια αστυνομική αρχή, στο Παρίσι, και ανακρίνεται ο τέως πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζύ. Ο άνθρωπος αυτός σας θυμίζω, κουνούσε στην Ελλάδα το δάκτυλό του μαζύ με την Μέρκελ, και μας κατηγορούσε και για διαφθορά. Όμως ο κύριος Νικολά, τώρα ανακρίνεται για μια σειρά υποθέσεων στις οποίες φέρεται να έχει εμπλοκή, μεταξύ των οποίων είναι παρέμβαση στην Δικαιοσύνη,
ρουσφέτια αλλά και τηλεφωνικές υποκλοπές. Δεν ισχυρίζομαι ότι στην χώρα μας ζούν μόνον άγγελοι αλλά σίγουρα τα ίδια για τα οποία μας κατηγορεί ο γερμανογαλλικός άξονας συμβαίνουν και εις Παρισίους….  
   

---Οι συνεχείς επικύψεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας στις ισλαμικές –οθωμανικές ορέξεις– συνεχίζονται με ανησυχητικό ρυθμό. Τώρα και με την βούλα της Δικαιοσύνης μπορούμε να διαθέσουμε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ που προέρχονται από την φορολόγηση των ελλήνων πολιτών, για να κατασκευασθεί τέμενος όπου μετά πάσης αταραξίας θα προσεύχονται οι μουσουλμάνοι. Στον αντίποδα, και για να ανταποδώσει τα ίσα η Τουρκία, έχει θέσει σε κίνηση τους μηχανισμούς για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Και οι επικύψεις συνεχίζονται…. 
  
--- Το ποτάμι «κατέβασε» θολούρα… Στο συνέδριό τους οι «Ποταμίσιοι» τάχθηκαν, σε ποσοστό 79%, υπέρ της αποποινικοποίησης της κάνναβης, το 83% τάχθηκε υπέρ της καθιέρωσης του πολιτικού γάμου και του συμφώνου συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια, ανεξαρτήτως φύλου, και με μικρότερη μεν, πλειοψηφία δε, (48%), υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας παιδιού από όλα τα ζευγάρια, δηλαδή και από τα ομόφυλα.
Ειδικώτερα για το θέμα της αποποινικοποίησης της χρήσης κάνναβης, ο αρχηγός Σταύρος, μιλώντας -όπως κάθε μέρα σε κάποιο κανάλι- στο mega επικαλέσθηκε ένα επιχείρημα που μας αποστόμωσε. Είπε ο Σταύρος, ότι η χρήση της κάνναβης δεν είναι πολιτικό ούτε κοινωνικό θέμα αλλά ιατρικό. Γι’ αυτό οι γιατροί θα πρέπει να αποφασίζουν αν θα πρέπει οι Έλληνες να μαστουρώνουν ελεύθερα. Και ως επιχείρημα ανέφερε επί λέξει «άλλωστε αυτό ισχύει στην Καλιφόρνια, στις ΗΠΑ». Βρε κυρ-Σταύρο μας οι κακές παρέες που έκανες τόσα χρόνια με τα «ρεπορτάζ» σου,  μάλλον σε παρέσυραν. Δηλαδή βρε παιδί μου, εντάξει οι γιατροί στην Καλιφόρνια το επιτρέπουν και είναι οι καλοί γιατροί. Όμως στις υπόλοιπες 49 πολιτείες της Αμερικής που δεν το επιτρέπουν τι είναι οι γιατροί, κομπογιαννίτες;;;       
Άντε βρε Σταύρο μας, κάνε μια βουτιά στο ποτάμι να βραχεί λίγο το κεφάλι σου να ξεθολώσεις και μετά ρώτα για να μάθεις αν στην Καλιφόρνια τα κέρδη από την καλλιέργεια μαριχουάνας ανέρχονται σε πολλά δισ. και έφθασαν μάλιστα στο σημείο να παράγουν ακόμη και κρασί με χασίς. Αλλά είπαμε, πάντα με τις ευλογίες των γιατρών της Καλιφόρνια.
Επί τη ευκαιρία κύρ-Σταύρο, μήπως θα ήταν καλό να πας να σε δεί και εσένα κάποιος γιατρός, έστω και από την Καλιφόρνια…
Δ.Κ.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαρκοζι : σιγα τον μεγαλο πολιτικο . Αν ηταν ''ογκολιθος πολιτικης '' - οπως οι δικοι μας- θα ειχε φροντισει να υπαρχει στο συνταγμα της Γαλλιας διαταξη περι μ η ευθυνης των πολιτικων , πολυ περισσοτερο για την ασημαντη κατηγορια ΄΄ασκησης επιρροης στην Δικαιοσυνη΄΄ . Εδω , που ειμαστε υποδειγμα διακρισης εξουσιων , μολις καποιοι εισαγγελεις ΄΄τολμησαν΄΄ να ερευνησουν σκανδαλα μεγαλο+ υπουργου - και παρα λιγο προεδρου κομματος - ζητησε ο τοτε υπουργος δικαιοσυνης (??) την αντικατασταση τους . Κι'αν καποιες αρπαχτες βγαινουν στο φως μετα 15-20 χρονια , ΄΄αμελει΄΄ αλλος υπουργος δικαιοσυνης (???) ωστε να ψηφισθει ΄΄εκ παραδρομης΄΄ στο προσφατο πολυνομοσχεδιο διαταξη που αθωωνει υπευθυνους ΝΠΙΔ οι οποιοι 'εχασαν' δημοσιο χρημα . Απιστευτοι ερασιτεχνισμοι και ανωριμοτητα του Γαλλου πρωην προεδρου . Καλα να παθει αφου εχει το μυαλο του μονο στην Καρλα . . . .

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις