ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

«Άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου…»

Καμία νύξη για το θέμα της φορολογίας δεν έκανε στο χθεσινό Eurogroup ο Γκίκας Χαρδούβελης, παρά τις διαρροές από την κυβέρνηση ότι θα τεθεί στην τρόϊκα το φθινόπωρο. Αντιθέτως, ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι δεν αλλάζει η πολιτική της Ελλάδας, αλλά επιταχύνεται.
O σοφός λαός λέει: «Άλλα λέει η θειά μου κι άλλα ακούν τα αυτιά μου…». Κάπως έτσι φαίνεται πως κινείται και η ελληνική
κυβέρνηση, αφού στο εσωτερικό της χώρας ο Πρωθυπουργός όπου βρεθεί κι όπου σταθεί διαμηνύει ότι προχωράμε σε φορολογικές ελαφρύνσεις, ότι θα αποκατασταθούν οι αδικίες κι ότι θα σταματήσει η υψηλή φορολόγηση των ευπαθών ομάδων που δεν αντέχουν.
Όταν όμως οι έλληνες αξιωματούχοι βγαίνουν στο εξωτερικό φαίνεται ότι παθαίνουν… αφωνία. Άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ο νέος υπουργός Οικονομικών είπε πάλι στους δανειστές όλα όσα θέλουν να ακούν.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις