ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Σήμερα, 29 Ιουνίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες, δηλαδή χωρίς αντίπαλο και χωρίς κάλπη, εξελέγη δι’ ανατάσεως της χειρός, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ως ο πρώτος ποταμίσιος αρχηγός.
Ο αρχηγός Σταύρος μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του είπε ότι «θα τους παρασύρει το ποτάμι» εννοώντας προφανώς τους πολιτικούς (!!!) αντιπάλους του.
Έτσι σε θέλουμε Σταύρο μας,
ετοιμοπόλεμο και αποφασισμένο.

Πάντως τα πρώτα δείγματα της ετοιμότητάς σου, αλλά και των συντρόφων σου φαίνονται στην φωτογραφία. Εσύ, ως αρχηγός, αν και βρίσκεσαι στο συνέδριο του κόμματος, αισθάνεσαι ότι είσαι ήδη μέσα στο ποτάμι όπως αβίαστα προκύπτει από τα πέδιλα που φοράς, ενώ  η κυρία δίπλα σου, ανυπομονεί να τελειώσουν οι εργασίες του  συνεδρίου για να τρέξει στο ποτάμι να βάλει μπουγάδα  και να καθαρίσει το φόρεμά της από τα ίχνη του κρύου ιδρώτα που σίγουρα την έλουσε από την αγωνία της μέχρι να σε δεί και να σε χαρεί αρχηγό.

Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις