ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Σήμερα, 17 Ιουνίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Οι υπουργοί και υφυπουργοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ δεν θα παίρνουν εντολές ούτε θα δίνουν αναφορά στο Μέγαρο Μαξίμου όταν πρόκειται για κυβερνητικά θέματα μείζονος πολιτικής σημασίας, αλλά θα συνεννοούνται με τον ΕΓΩ ο Βενιζέλος και θα ακολουθούν τις επιλογές, που θα αποφασίζονται στη Χαριλάου Τρικούπη. «Μη διστάσετε να διαφοροποιείστε από τους υπουργούς σας ή το πρωθυπουργικό περιβάλλον και να διαχωρίζετε τη θέση σας. Δεν θα πηγαίνετε στο Μαξίμου, αλλά θα έρχεστε σε μένα» ήταν η ρητή εντολή του ΕΓΩ, στη σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Πάει, την ψώνισε για τα καλά ο ΕΓΩ, αφού στην ουσία
λέει στα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, ότι ΕΓΩ είμαι ο πρωθυπουργός σας!!!
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας όσο οι εκλογές κοντοζυγώνουν…

--- Σε συνέντευξή του στον BHMA FM, ο νέος υπουργός Παιδείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, υποστήριξε ότι έχει καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και δεν μπορεί να τον εφαρμόσει.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω καταψηφίσει τον προϋπολογισμό και δεν μπορώ να κληθώ να τον εφαρμόσω». 
Θυμηθείτε ότι έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και είπε όλα όσα είπε εναντίον του ΠΑΣΟΚ και εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου, ξαναγύρισε στη Χαριλάου Τρικούπη περνώντας μέσα από... μια κουφάλα και έγινε πάλι φίλος με τον Βενιζέλο.
Επίσης, όσο ήταν εκτός κυβέρνησης άσκησε δριμύτατη κριτική στις επιλογές του Μαξίμου, δέχθηκε ωστόσο τη θέση του υπουργού – που για να  την πάρει αναστάτωσε το σύμπαν πριν από τον ανασχηματισμό - και τώρα λέει ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει τον προϋπολογισμό που καταψήφισε.
Στην περίπτωσή του η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Πρόκειται για μια ειδική περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας.
(Στην φωτογραφία, ο Ανδρέας, έχει πιάσει στασίδι έξω από το προεδρικό μέγαρο, περιμένοντας να ορκισθεί....)

--- Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση κατοχής ενός και πλέον τόννου ηρωίνης, γνωστοποίησαν στα κανάλια δια του συνηγόρου τους ότι κάποιος είχε κρύψει μέσα στο σπίτι τους την ηρωίνη και ότι δεν εγνώριζαν την ύπαρξή της. Θα μου πείτε ότι ο Χρυσοχοΐδης δήλωσε άγνοια για το μνημόνιο και  τους «κρυμμένους θησαυρούς» του, αλλά  το ψήφισε. Με την άγνοια ενός τόννου ηρωίνης θα ασχολούμαστε τώρα….
Σε κάθε περίπτωση, δεν ξέρω αν η δικαιολογία αυτή θα πείσει τους δικαστές, αλλά σίγουρα θα πείσει περίπου 8% των Ελλήνων που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και τα χρυσά στελέχη του.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις