ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Σήμερα, 15 Ιουνίου 2014, μάθαμε ότι….

---Κάθε μέρα, κάποια εφημερίδα, κάποιο κανάλι, θα μας «ταΐσει» ένα μασημένο και ξαναζεσταμένο φαγητό από το επικοινωνιακό μαγέρικο (ούτε καν εστιατόριο) του Αδώνιδος Γεωργιάδη. Μα κάθε μέρα, όλο και κάτι θα «διαρρεύσει» και ο αποπεμφθείς υπουργός θα έχει λόγο  να περιφέρει στα ερτζιανά τον πολιτικό ναρκισσισμό του. Βλέπετε τώρα πιά δεν θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται κάποιο νοσοκομείο, να διαπληκτίζεται με τους
γιατρούς και τους νοσηλευτές και να τσακώνεται με τους ασθενείς προσφέροντας  απλόχερα βούτυρο για να αλείψουν -και φυσικά να βγάλουν- το ψωμί τους τα κανάλια.

Ο Γεωργιάδης δεν δίστασε να ξεφτυλίσει ακόμα και τον πρωθυπουργό διαρρέοντας ειρωνικά μηνύματα SMS και διαλόγους  που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, λίγο πριν αποκλεισθεί από το νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Θεωρώ ότι οι διάλογοι που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας ( Άδωνις: με ρεζίλεψες, Σαμαράς: Όχι, εσύ με ρεζίλεψες) έστω και αν είναι αυθεντικοί, είναι άκρως προσβλητικοί για τον πρωθυπουργό.  Προς χάριν της αυτοπροβολής και της πολιτικής του αυτοεπιβεβαίωσης ο Άδωνις διέρρευσε διαλόγους που παραπέμπουν σε καπρίτσια χαζογκόμενας μετά από καυγά με «τον δικό της». 
Επειδή τέτοιου επιπέδου   επικοινωνιακές ασημαντότητες προσβάλλουν την νοημοσύνη των πολιτών, είναι δε συνάμα αφάνταστα πληκτικές, αποφάσισα να μην ασχοληθώ ξανά με τον εν αναμονή -μέχρι τον Σεπτέμβριο- κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Αν λοιπόν τότε, μαζύ με τα πρωτοβρόχια, ο Άδωνις θα έχει κάτι σοβαρό να πεί, εδώ θα είμαστε να τον ακούσουμε.

--- Ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών επί Τσοχατζόπουλου, Σμπώκος είναι το όνομά του, βρίσκεται ως γνήσιος πασόκος στην φυλακή, εκτίοντας πολυετή ποινή καθείρξεως για μίζες. Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το περίεργο, όμως ο Σμπώκος κατήγγειλε τον συγκρατούμενό του, στην ίδια πτέρυγα του Κορυδαλλού, τον γνωστό κακοποιό Παναγιώτη Βλαστό, ότι τον εκβίαζε για να του δώσει 10 εκατ. Ευρώ. Ο Σμπώκος δεν του τα έδωσε και, εικάζεται ότι ο Βλαστός για να τον εκδικηθεί τίναξε στον αέρα με βόμβες δύο σπίτια του πρώην γενικού γραμματέα εξοπλισμών.
Τι να πεί κανείς… Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα…
Λέτε όμως τα δύο αυτά μπουμπούκια να έκαναν μπίζνες με όπλα και να μην τα βρήκαν στην μοιρασιά ή στις μίζες;;;;

--- Το βαπόρι δεν ήταν από την Περσία όπως λέει το τραγούδι, αλλά από την Φιλοθέη…
Όμως αν θυμηθούμε τους στίχους του τραγουδιού που έγραψε ο Βασίλης Τσιτσάνης, διαπιστώνουμε ορισμένες ομοιότητες με τους πρωταγωνιστές στην υπόθεση του ενός και πλέον τόννου ηρωίνης  που αποκάλυψε το λιμενικό και η DEA, σε Φιλοθέη και Κορωπί.
 
Το βαπόρι απ’ την Περσία
πιάστηκε στην Κορινθία
Τόννοι έντεκα γεμάτο
με χασίσι μυρωδάτο

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια

Βρε κουρνάζε μου τελώνη
τη ζημιά ποιος τη πληρώνει
Και σ’ αυτή την ιστορία
μπήκαν τα λιμεναρχεία

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια

Ήταν προμελετημένοι
καρφωτοί και λαδωμένοι
Δυο μεμέτια, τα καημένα,
μεσ’ στο κόλπο ήταν μπλεγμένα

Τώρα κλαίν’ όλα τ’ αλάνια
που θα μείνουνε χαρμάνια
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις